Tips: fotograferen en filmen met je smartphone

Je denkt even je Facebook te checken of een appje te versturen, maar je telefoon gaat niet meer aan. Het scherm blijft zwart, terwijl hij het even terug nog gewoon deed. Wat nu? Dit kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben. In deze blog geven we je vier tips die je kan toepassen als laatste redmiddel.

Tips: fotograferen en filmen met je smartphone

De liefhebbers hebben eventjes moeten wachten, maar eindelijk is het zover: de nieuwste Samsung is gelanceerd! Sommigen hebben al een exemplaar bemachtigd, anderen kunnen er alleen nog maar van dromen.. Maar of ‘ie alle verwachtingen overtreft? In deze blogpost lichten we de meest opvallende en spectaculaire opties toe!

Hij is er: Samsung Galaxy S8!

De liefhebbers hebben eventjes moeten wachten, maar eindelijk is het zover: de nieuwste Samsung is gelanceerd! Sommigen hebben al een exemplaar bemachtigd, anderen kunnen er alleen nog maar van dromen.. Maar of ‘ie alle verwachtingen overtreft? In deze blogpost lichten we de meest opvallende en spectaculaire opties toe!

Ben ik smartphone verslaafd?

Wist je dat er een benaming bestaat voor een telefoonverslaving? De kans is groot van niet. Als jou een beangstigend gevoel bekruipt bij het feit dat je niet continu bereikbaar kan zijn, dan lijdt je aan nomofobie. Smartphoneverslaafden zullen zich hierin herkennen. Maar hoe constateer je nu of je verslaafd bent, en wat kan je er tegen doen? Lees er meer over in deze blogpost.

Zo zorg je dat je smartphone accu lang meegaat!

Het is een welbekende frustratie: een accu die snel leegloopt. Hoe je een aantal jaren geleden nog een paar dagen met een volle batterij kon doen, ben je tegenwoordig blij als je smartphone het een hele dag lang volhoudt. Niet gek als je beseft dat we onze telefoons natuurlijk veel intensiever gebruiken dan vroeger. Om zo lang mogelijk met je accu te kunnen doen zijn er deze tips:

Verovert de Nokia 3310 opnieuw ons hart?

Onze smartphone is heilig. Voor hem gaan we door vuur. We zijn dan ook niet de beroerdste om allerlei gekke trucjes te proberen om het leven van onze kostbare vriend te redden. Toch zijn ook veel van onze ‘slimme’ trucjes echte fabels. Welke dingen die wij doen werken eigenlijk helemaal niet? Wij zetten 10 smartphone leugens op een rijtje:

Verovert de Nokia 3310 opnieuw ons hart?

Een nieuwe smartphone is vaak een hele investering. Om te voorkomen dat je een miskoop doet, wil je dus echt zeker zijn van je zaak voordat je jouw zuurverdiende geld eraan uitgeeft. Logisch, maar hoe kom je erachter voor welk toestel je het best kan gaan? Deze blogpost heeft wat punten op een rij gezet waarover je eens kan nadenken voor de aanschaf van een nieuwe telefoon.

Verovert de Nokia 3310 opnieuw ons hart?

Menig oren van Nederlanders begonnen spontaan te klapperen toen het gerucht naar buiten werd gebracht dat dé telefoon der telefoons een comeback gaat maken. De Nokia 3310 gaat opnieuw uitgebracht worden. Wordt dit het moment dat we spontaan onze smartphones aan de kant leggen en we weer gezien willen worden met deze classic? Wat gaat de vernieuwde versie van de Nokia 3310 ons binnenkort brengen?

Specificaties Samsung Galaxy S8 en S8 Plus gelekt

Een nieuwe telefoon, een (nieuwe) verzekering? Door de bomen zie je bijna het bos niet meer. Daardoor ben je als klant makkelijk te vangen door verkopers. Houd het zelf in de hand en maak daarbij gebruik van deze tips. Deze blog bevat 6 tips voor het verzekeren van een smartphone. Zie het als een stappenplan voor het afsluiten van een telefoonverzekering.

Specificaties Samsung Galaxy S8 en S8 Plus gelekt

Menig Samsung goeroe staat al een tijdje te trappelen om het uiterlijk én de specificaties van het nieuwe pareltje. Lucky them, want er zijn al wat details gelekt en de nieuwe modellen krijgen volgens de geruchten steeds meer vorm. Benieuwd? Lees snel verder!

iPhone 6s valt uit: Apple vervangt kosteloos accu

Help! Je dacht dat het jou nooit zou gebeuren, maar it happened: jouw telefoon is kapot. Of hij nu in gruzelementen op de grond ligt, je touchscreen het niet meer doet of hij in de wc is gevallen, hij moet gerepareerd worden. In alle stress weet je even niet wat je ermee aan moet. Één ding is zeker: je wil hem zo snel mogelijk terug. Volg dit stappenplan voor Eerste Hulp Bij Smartphoneschade.

iPhone 6s valt uit: Apple vervangt kosteloos accu

iPhones zijn een vak apart. Anders dan bij bijvoorbeeld Samsung, kan er in een iPhone geen geheugenkaartje worden gestopt. Dat betekent dat je bent gebonden aan het aantal GB’s die de iPhone die je koopt, heeft.

iPhone 6s valt uit: Apple vervangt kosteloos accu

Een van de meest populaire smartphones was onlangs in het nieuws. Wat we verwachten als we een gloednieuwe iPhone aanschaffen? Een lange batterijduur. Helaas was dit niet het geval voor sommige kopers van een iPhone 6s.

Telefoon verzekeren op reis

Je telefoon verzekeren op reis? Slimme zet! Helemaal als je weet dat telefoons en vakanties niet altijd goed samen gaan. Is een telefoon verzekering ook geldig in het buitenland? Of wordt een smartphone standaard vergoed via een reisverzekering? Deze blogpost vertelt je er alles over. Prettige reis!

Is mijn smartphone verzekerd bij inboedel?

Na een serieuze zoektocht heb je hem eindelijk gevonden: de perfecte smartphone. Helemaal naar jouw wensen. Maar dan, de volgende stap. Kies je voor een verzekering? En zo ja, waar begin je dan met zoeken? Kortom, wanneer weet je nou welke smartphoneverzekering het beste bij je past?

Is mijn smartphone verzekerd bij inboedel?

Tegenwoordig zijn er in ieder huishouden wel één of meer smartphones te vinden. Valt schade aan deze telefoons dan ook onder de inboedelverzekering? Maakt een inboedelverzekering een telefoonverzekering zinloos? Lees er alles over in deze blog.

De beste smartphoneverzekering

Je bent van plan om een verzekering af te sluiten voor je smartphone en je bent alle opties aan het afwegen. Ook het eigen risico is een belangrijk aandachtspunt om hierin mee te nemen.

De beste smartphoneverzekering

Veel mensen krijgen al de rillingen bij het woord smartphoneverzekering. Een nieuwe smartphone kost je een rib uit je lijf, dus om dan nog meer geld neer te leggen voor een verzekering is dan niet waar je om staat te springen...

De beste smartphoneverzekering

Het gelukzalige moment van een nieuwe smartphone bederft al snel als jouw zusje hem van de tafel stoot en je scherm in duizend stukjes barst. Had je nu toch bij aanschaf maar een smartphoneverzekering afgesloten..

Waterdichte smartphones

17 november 2016 geplaatst door
De beste smartphoneverzekering

Een glas cola over je smartphone heengekomen? Of hem per ongeluk in de wc laten vallen? Dat is pech. De meeste smartphones zullen deze ongelukjes niet overleven. Lucky us, want zijn er tegenwoordig genoeg smartphones die waterdicht zijn, wat betekent dat je jouw telefoon zonder zorgen weer uit de toiletpot kan vissen.

Beste smartphoneverzekering

10 november 2016 geplaatst door
De beste smartphoneverzekering

Je smartphone is je alles. Een dagje zonder is tegenwoordig al bijna niet meer voor te stellen. Natuurlijk wil je dan ook dat als er iets met je smartphone is, dit ook zo snel mogelijk opgelost wordt. Een smartphoneverzekering is er voor jou als de reparatiekosten hoog oplopen.

Smartphone verzekerd bij diefstal?

Help! Je smartphone is gejat. Dat betekent een hele hoop stress én dat je een nieuwe telefoon moet gaan aanschaffen. Vergeet hierbij niet dat een smartphoneverzekering je een heel eind kan helpen als je telefoon gestolen is.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus: 7 voordelen

Gisteravond kondigde Apple de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aan. Volgens de fabrikant de beste iPhones ooit. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn vanaf 16 september verkrijgbaar met abonnement bij KPN. Wij bespreken alvast de zeven voordelen van de smartphones.

Naast je smartphone te verzekeren ook je nummer behouden

Moet je je smartphone vervangen, omdat je telefoon in het water is gevallen of verloren bent? Naast dat je je hiervoor kan verzekeren, wil je waarschijnlijk ook graag je nummer behouden bij het over te stappen naar een andere provider. Dit is afhankelijk van de situatie. Simyo heeft op een rijtje gezet hoe het zit.

Welke schade valt binnen een telefoon verzekering?

Bij de aankoop van een nieuwe smartphone is je ongetwijfeld wel eens gevraagd of je het toestel ook wilt laten verzekeren. Grote kans dat je antwoord op die vraag 'nee' was. De meeste mensen kiezen er namelijk niet voor om hun smartphone te verzekeren. Voor mensen die hun toestel geregeld laten vallen, is het echter wel aan te raden om een dergelijke verzekering af te sliuten. Dit kost je in de maand wat extra geld, maar kan je heel veel geld besparen bij eventuele schade aan het toestel. Neem het verzekeren van je telefoon dus altijd goed in overweging.

Wat nu als je smartphone schade oploopt?

Laat ons in gedachten even teruggaan naar het jaar 2000. Weet je nog - toen de mobiele telefoon zo ongeveer zijn intrede deed. Mobiele telefoon? Ja, mobiele telefoon, dat fantastische apparaat waarmee we op afstand konden bellen. De smartphone zoals we deze nu kennen was destijds totaal nog niet aan de orde. Als we nu terugkijken vragen we ons af hoe we ooit zonder hebben kunnen leven! De generatie die tegen de 30 loopt herinnert zich de Swing 200 en Nokia 3210/3310 vast nog wel. Wat hoorden we erbij met ons mobiele toestel en Snake was het ultieme tijdverdrijf.

TOP