Handige apps voor automobilisten

Elke automobilist weet natuurlijk dat het verboden is om tijdens het autorijden een smartphone in de hand te houden. Maar nog belangrijker, het levert gevaar op voor jou en andere weggebruikers. Toch zijn er handige apps die je tijdens een autorit handig zijn om te gebruiken. Vandaar dat we een top 4 hebben samengesteld met de handigste apps voor automobilisten.

Last van een trage android?

Apple is 2018 goed begonnen door het uitbrengen van een persbericht. Namelijk dat er een vervangingsprogramma komt voor de iPhone accu. Heb jij de iPhone 6 of nieuwer dan kan je voor 29 euro de batterij laten vervangen voor een nieuwe batterij. Voorheen bedroegen de kosten 89 euro.

Last van een trage android?

4 januari 2018 geplaatst door
Last van een trage android?

Hoe langer je jouw android toestel hebt, hoe trager hij lijkt te worden. Net na aankooop van je nieuwe telefoon ben je er blij mee. Maar hoe langer je er gebruik van maakt, hoe langzamer hij wordt. Hoe kan dit nu en hoe voorkom je dit?

Wees lief voor je smartphone, zo gaat hij langer mee

We zijn aan het einde van het jaar gekomen. En voor ons betekent dat we alweer naar het nieuwe jaar uitkijken. Wat heeft 2018 ons te bieden aan nieuwe smartphones? 2017 was het jaar waarin de Samsung Galaxy S8 is uitgebracht, de iPhone X, HTC U 11 en nog veel meer modellen. Maar, dat ligt nu achter ons en wij zijn dan ook razend benieuwd welke smartphone toestellen we volgend jaar mogen verwachten. Vandaar dat we in de laatste blog van 2017 alvast vooruitkijken naar 2018.

Wees lief voor je smartphone, zo gaat hij langer mee

Ben je wel zuinig genoeg op jouw smartphone? Het zijn hele kwetsbare voorwerpen die dagelijks intensief worden gebruikt. Ook zijn ze in aanschaf niet de goedkoopste en kan je eigenlijk niet meer zonder je smartphone. In deze blogpost geven we een aantal tips om te zorgen dat je toestel zo lang mogelijk meegaat.

Welke nieuwe emoji’s komen er in 2018 bij?

Waar we vroeger alleen nog maar smileys hadden, werd het kort daarna een emoticon, daarna een emoji en sinds de iPhone X een animoji. Volg je het nog? Zo ja, dan moet je dit bericht snel verder lezen, want volgend jaar komen er nieuwe emoji’s bij.

Vanaf 2019 niet meer appen op de fiets

Vandaag heeft de Minister van Infrastructuur aangekondigd dat ze een wetsvoorstel wilt indienen op een verbod voor appen op de fiets. Dat verbod zou dan per 2019 of 2020 moeten ingaan. Oorzaak van dit verbod is dat het aantal verkeersslachtoffers blijft stijgen.

Maak jij een back-up van je iPhone?

Wist je dat je van jouw iPhone een back-up kan maken? Wanneer er iets gebeurt met je telefoon zijn al je gegevens toch veilig in de cloud opgeslagen. Zo ben je dus geen data kwijt, en kan je ook weer terughalen. Maak je nog geen gebruik van de iCloud functie op je smartphone? Volg dan de stappen hieronder, het neemt maar een paar minuten in beslag van je kostbare tijd.

Wat je moet doen als je een nieuwe smartphone hebt

De laatste maanden zijn er veel nieuwe smartphones uitgebracht. Denk maar aan de iPhone X, iPhone 8, en de OnePlus 5T. Je wilt natuurlijk niet dat er iets met je nieuwe smartphone gebeurt. Daarom heb je – als het goed is – al een smartphoneverzekering afgesloten voor je nieuwste lieveling. Nee, je moet er niet aan denken dat je telefoon valt en stuk gaat. Maar je wilt ook niet dat ongenode gasten zomaar in je smartphone gaan neuzen. Daarom hebben we een paar tips voor je verzameld over hoe je ongewenst bezoek buiten je smartphone deur houdt!

Brandgevaar opladen smartphone

Afgelopen week was het groot in het nieuws, de brandweer waarschuwt om niet meer ‘s nachts je telefoon op te laden. Waarom niet meer? Vanwege het brandgevaar. Doordat de afgelopen jaren steeds meer elektrische apparaten ons huishouden zijn binnengedrongen, wordt er steeds meer elektriciteit gebruikt. Dat is op zich niet erg, maar veel apparaten worden ’s nachts opgeladen. Omdat niemand ze dan gebruikt. Maar wel met alle gevaren van dien.

De iPhone X is de meest breekbare telefoon ooit gemaakt

Wanneer het nieuwste model iPhone bekend staat dat het de duurste iPhone ooit is, dan zijn de verwachtingen hooggespannen. Niet alleen bij de consument, ook bij Apple zelf natuurlijk. Afgelopen week zijn de eerste iPhones X in Nederland in de verkoop gegaan. Die hard fans hebben hier een nacht voor in de rij gestaan. Deze week heeft een smartphoneverzekeraar een valtest gedaan met de iPhone X. De resultaten volgen hieronder (en kunnen als schokkend worden ervaren).

Reparatiekosten iPhone X

Je kan sinds een paar dagen de iPhone X pre-orderen. De kans dat je iPhone X daadwerkelijk direct kan bestellen is klein, want de voorraad is beperkt. Dit komt helaas door productieproblemen, en deze lijken niet snel opgelost.

Snapchat voor op je smartphone

26 oktober 2017 geplaatst door
Snapchat voor op je smartphone

Alle Android liefhebbers opgelot: sinds deze week heeft Snapchat een langverwachte functie toegevoegd aan de Android app: Multi-snap. Apple gebruikers hebben sinds de zomer deze functie al, maar eindelijk is het dus ook voor Android beschikbaar.

Gebruik je smartphone voor een VR-wereld

Ben jij ook iemand die lijstjes bijhoudt en altijd alle lijstjes leest? Lees dan nu ook snel verder, want we hebben namelijk een overzicht van de bestverkochte smartphones. Niet van het hele jaar natuurlijk, maar wel van de eerste 6 maanden.

Gebruik je smartphone voor een VR-wereld

Hoe vaak laad jij je telefoon op per dag? Eenmaal, twee keer, of zelfs nog vaker? Ondanks dat fabrikanten zoals Apple en Samsung de batterijduur blijven verlengen, is het nog niet voldoende. Althans, dat vinden gebruikers van smartphones. Niet zo verwonderlijk, want we gebruiken onze smartphone niet alleen meer om te bellen en te appen. Tegenwoordig kijken we hele series van Netflix op de smartphone, filmen we met de camera onze levens en plaatsen we dit als vlog op Youtube. En tussendoor spelen we verschillende games. Kortom, we vragen ook wel heel veel van die batterij. Daarom geven wij een aantal tips om te zorgen dat je telefoonbatterij langer mee gaat!

Gebruik je smartphone voor een VR-wereld

Ben je een persoon die ’s avonds in bed nog even een spelletje speelt op je smartphone, of wat leest op je telefoon? Lees dan snel verder, want wij hebben een tip om te zorgen dat je het licht van je telefoon kan filteren. Want dat licht zorgt ervoor dat jij niet makkelijk in slaap valt!

Gebruik je smartphone voor een VR-wereld

Dat je jouw telefoon alleen gebruikt om te bellen en te sms’en is alweer een decennium geleden. Tegenwoordig het een gsm een smartphone, en bel je er nog steeds mee. Dat is ongeveer nog de enige overeenkomst met 10 jaar geleden. Want anno 2017 gebruik je jouw smartphone voor zoveel meer zaken. Je bent de hele tijd online, whats’appt en snapchapt je suf en Candycrush je tussendoor ook nog even om te ontspannen. Netflix kijken in de trein? Geen probleem. Eten laten thuisbezorgen? Binnen een paar minuten op de app geregeld.

The week after… De onthulling van de iPhone X

Een week geleden werden we verblijd met onthulling van de iPhone X, iPhone 8 en de 8Plus. Over het algemeen was men direct positief over de iPhone X en wordt er veel van deze smartphone verwacht. Maar goed, in de loop van de dagen kwam iedereen tot rust en werden er naast de vele hoogtepunten van de lancering, ook een aantal minpunten genoemd. Wij hebben een aantal van deze punten genoteerd en delen dit bij jou. Misschien helpt het jou bij de keuze om wel of niet voor de iPhone X te kiezen.

Wacht nog even met het kopen van een nieuwe smartphone

Afgelopen 7 maanden zijn er al behoorlijk veel nieuwe smartphones op de markt gebracht. De grootste smartphone fabrikanten hebben dan ook al een druk jaar achter de rug. Ben jij binnenkort toe aan een nieuw toestel? Wacht dan nog heel even met het kiezen van een nieuwe smartphone, want komende tijd komen nog een aantal mooie telefoons op de markt. Afgelopen maanden waren druk door de lanceringen van onder andere de Galaxy S8 toestellen, de HTC U11 met de knijpranden en door de OnePlus 5 flagship smartphone. Maar er is nog meer aan de horizon.

Smartphone met holografisch scherm

Tegenwoordig hebben onze smartphones de beste camera’s, en vaak zitten er nog meerdere camera’s op ook. Handig, want we laten iedereen via de social mediakanalen meegenieten van onze dagelijkse beslommeringen. En dat wil je dan wel goed gefotografeerd hebben.

Iphone 7, waar is het toestel wel en niet tegen bestand

Zodra er een weer nieuwe iPhone op de markt verschijnt, voelen een aantal youtubers zich geroepen het nieuwe apparaat eens flink uit te testen. We willen natuurlijk allemaal zo snel mogelijk weten of het toestel echt zo geweldig is als Apple beweert. De (soms bizarre) tests waaraan de iPhone wordt onderworpen, geven je wel direct een duidelijk beeld waartegen hij wel of juist niet bestand is. Wij hebben deze filmpjes alvast voor je bekeken en daar een conclusie uit kunnen trekken: wat kun je zonder problemen met je nieuwe telefoon doen en wat kun je beter laten!

Zand uit je telefoon weghalen

24 augustus 2017 geplaatst door
Zand uit je telefoon weghalen

Lekker hoor, een dagje zon, zee en strand. Het enige nadeel van het strand is dat er heel veel irritante zandkorrels zijn. En op of andere manier komen al die kleine korreltjes in jouw telefoon. Bijvoorbeeld in de ingang voor je oplaadpunt, of waar je oortjes ingaan. En zo zijn er nog wel wat kieren te vinden op je telefoon, waarvan je nooit had gedacht dat daar zand in zou komen. Geloof mij, het zand komt overal.

Waarom prepaid kiezen?

20 augustus 2017 geplaatst door

Bij prepaid worden geen vaste maandelijkse kosten betaald. Prepaid betekend: je betaalt van tevoren. Het bestaat uit een simkaart die in elke telefoon kan worden gestoken, met een beltegoed dat langzamerhand wordt opgemaakt door telefoontjes, sms’jes en het gebruik van mobiel internet. Als het geld op is, kan nieuw beltegoed worden bijgekocht.

Betaal jij al contactloos met je smartphone?

Sinds 2015 kunnen alle Nederlanders die in bezit zijn van een Android telefoon, contactloos betalen. Dit fenomeen is nog wel redelijk onbekend, en de verwachting is dat men de komende jaren er langzaamaan steeds meer gebruik van gaat maken.

Hoe unlock jij jouw telefoon?

10 augustus 2017 geplaatst door
Apenstreken met je smartphone

Er zijn tegenwoordig vele wegen die naar Rome leiden als het gaat om het unlocken van jouw telefoon. Dit komt natuurlijk ook doordat telefoon fabrikanten steeds meer foefjes in smartphones brengen om ze te ontgrendelen.

Apenstreken met je smartphone

3 augustus 2017 geplaatst door
Apenstreken met je smartphone

Afgelopen week kwam dierentuin Wildlands in Emmen in het nieuws. Niet omdat er een nieuw exotisch dier was aangekomen, of omdat er een jong olifantje bijvoorbeeld was geboren. Nee, een groep mantelbavianen had een smartphone te pakken gekregen. Door de drukte kreeg een bezoekster een duw tegen haar arm van een andere bezoeker. En laat dat net de arm zijn geweest waarmee zij haar telefoon vasthad. Je raadt het al, de telefoon viel in het apenverblijf. Dat is echt pech hebben!

Je gaat anders lopen door de smartphones

Breaking news begin juli; verzekeraars hebben massaal de smartphone uit de inboedelverzekering gehaald. De stijging van het aantal smartphone schadeclaims was dusdanig hoog dat het een te grote financiële strop is geworden. Verzekeraar Unigarant liet weten dat ze in 2011 ongeveer 500 claims had, tegenover 8500 claims in 2016.

Je gaat anders lopen door de smartphones

Heb je een nieuwe smartphone in gebruik genomen? Of wacht je op de nieuwste Apple iPhone, waarschijnlijk wordt die in september dit jaar gelanceerd. Maar als je vandaag een nieuwe telefoon hebt, dan wil je natuurlijk je Whatsapp gegevens overzetten. Ten minste, als je jouw geschiedenis en mediabestanden wilt behouden. Wanneer je hier geen behoefte aan hebt, kan je stoppen met verder lezen!

Je gaat anders lopen door de smartphones

De komst van smartphones heeft de wereld op zijn kop gezet. In 2002 kwam Blackberry al met een smartphone, waar zakenmensen mee konden internetten en mailen. Wist je dat het ‘pingen’ op de Blackberry voorloper was van het ongekend populaire Whatsapp? Maar een echte revolutie was er in 2007 toen Apple zijn iPhone uitbracht. Tien jaar later en we weten niet beter dan dat je dag en nacht je smartphone bij je hebt.

Bescherming van je smartphone met een hoes

Er zijn tal van hoesjes om jouw smartphone tegenwoordig te beschermen tegen krassen en valpartijen. Naast het beschermen van je telefoon kan je door het kiezen van een hoesje ook je mobiele telefoon verfraaien en een nieuw uiterlijk geven. Er zijn diverse soorten hoesjes waar je uit kan kiezen.

Vanaf nu geen roamingskosten meer in het buitenland

Na jarenlang extra te hebben betaald om in het buitenland te internetten is het dan eindelijk zo ver. Vanaf nu kan je met jouw internetbundel in het buitenland internetten zonder hiervoor extra te betalen.

Schermreparatie van je iPhone wordt eenvoudiger

Goed nieuws als je jouw scherm van je geliefde iPhone beschadigd is. Binnen korte tijd is het makkelijker om je iPhone namelijk te laten repareren. Reparaties aan je scherm worden gedaan door Apple’s speciale Horizon Machine. Deze machines staan alleen in winkels en reparatiepunten van Apple. Maar, Apple heeft besloten dat geautoriseerde Apple reparateurs ook deze machine mag gaan gebruiken.

Virus op je telefoon?

15 juni 2017 geplaatst door
Onbeperkte databundels smartphones

Je staat er waarschijnlijk nooit bij stil. Maar ook op je smartphone kan je virussen binnenhalen. Niet handig, want je regelt veel privézaken vanaf je mobiele telefoon. Denk bijvoorbeeld aan internetbankieren, of het invoeren van privacygegevens bij overheidsinstanties. Wees daarom bewust van de gevaren die het gebruik van je smartphone met zich meebrengt. Gelukkig kan je jezelf en jouw mobiele telefoon beschermen tegen dreigingen van buitenaf.

Onbeperkte databundels smartphones

RTL4 kwam deze week met het nieuws dat uit onderzoek blijkt dat een op de drie Nederlandse jongeren vindt dat hun ouders te veel bezig zijn met hun smartphone. Vooral het telefoongebruik in de auto (gevaarlijk!!!) en tijdens het eten vinden de jongeren vervelend. Het wordt als vervelend ervaren omdat ouders vaak niet reageren als er wordt gevraagd of de telefoon weg kan worden gelegd. Maar liefst 38 procent van de ouders doet daar niets mee. Hierdoor hebben jongeren het gevoel dat de telefoon belangrijker is dan zijzelf.

Wie heeft er tegenwoordig geen smartphone? Iedereen die er één in bezit heeft is daar natuurlijk uiterst voorzichtig mee. Vanzelfsprekend wil iemand hier langer mee doen dan één dag. Maar waarom zijn de mensen tegenwoordig zo verslaafd aan hun mobieltje? Dat heeft voornamelijk te maken met de vele functionaliteiten die aan het toestel verbonden zit. Waar men voorheen enkel kon bellen en sms’en, zo is het nu mogelijk om te internetten, online te shoppen en te e-mailen. De mobiele telefoon van vandaag is dus eigenlijk een hypermodern en multifunctioneel apparaat geworden.

Onbeperkte databundels smartphones

Weet je nog, vroeger (toen alles beter was) toen smartphones net bestonden en het idee dat je internet gebruikt op je telefoon nieuw was. Toen had je nog onbeperkte data abonnementen. En betaalde je alleen voor extra belminuten en sms’jes. Leuk voor de gebruiker, maar de telecomproviders hadden al snel last van overbelaste netwerken. Daarom werd al vrij snel datalimieten ingevoerd en werd je beperkt in snelheid, of kreeg je aan het eind van de maand een behoorlijk hoge rekening. Daardoor was het niet meer mogelijk om tv-programma’s of muziek te streamen zonder je maandlimiet in de gaten te houden.

Lancering HTC U 11

18 mei 2017 geplaatst door
Lancering HTC U 11

16 mei 2017 was het zo ver, HTC presenteert dan het nieuwe vlaggenschipmodel voor de smartphonelijn; de HTC U 11. De fabrikant heeft tot nu toe alleen de datum en naam U bevestigd. Maar de kenmerken en specificaties zijn toch al enige weken te vinden op het internet. Er is beeldmateriaal gepubliceerd door @Oneleaks, een twitteraar die in het verleden goede renders heeft gemaakt van nog niet aangekondigde toestellen.

Tips: het beveiligen van je smartphone

We doen alles op onze smartphone. Maken er de meest persoonlijke foto’s en video’s mee, downloaden klakkeloos de nieuwste apps, loggen in op onbeveiligde WiFi-netwerken en doen er onze bankzaken op. Vaak doen we dit zonder na te denken over eventuele gevolgen. Deze blog staat in het teken van de beveiliging van je smartphone, zodat je zorgt dat jouw gegevens ook alleen in jouw handen blijven.

Tips: fotograferen en filmen met je smartphone

Je denkt even je Facebook te checken of een appje te versturen, maar je telefoon gaat niet meer aan. Het scherm blijft zwart, terwijl hij het even terug nog gewoon deed. Wat nu? Dit kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben. In deze blog geven we je vier tips die je kan toepassen als laatste redmiddel.

Tips: fotograferen en filmen met je smartphone

De liefhebbers hebben eventjes moeten wachten, maar eindelijk is het zover: de nieuwste Samsung is gelanceerd! Sommigen hebben al een exemplaar bemachtigd, anderen kunnen er alleen nog maar van dromen.. Maar of ‘ie alle verwachtingen overtreft? In deze blogpost lichten we de meest opvallende en spectaculaire opties toe!

Hij is er: Samsung Galaxy S8!

De liefhebbers hebben eventjes moeten wachten, maar eindelijk is het zover: de nieuwste Samsung is gelanceerd! Sommigen hebben al een exemplaar bemachtigd, anderen kunnen er alleen nog maar van dromen.. Maar of ‘ie alle verwachtingen overtreft? In deze blogpost lichten we de meest opvallende en spectaculaire opties toe!

Ben ik smartphone verslaafd?

Wist je dat er een benaming bestaat voor een telefoonverslaving? De kans is groot van niet. Als jou een beangstigend gevoel bekruipt bij het feit dat je niet continu bereikbaar kan zijn, dan lijdt je aan nomofobie. Smartphoneverslaafden zullen zich hierin herkennen. Maar hoe constateer je nu of je verslaafd bent, en wat kan je er tegen doen? Lees er meer over in deze blogpost.

Zo zorg je dat je smartphone accu lang meegaat!

Het is een welbekende frustratie: een accu die snel leegloopt. Hoe je een aantal jaren geleden nog een paar dagen met een volle batterij kon doen, ben je tegenwoordig blij als je smartphone het een hele dag lang volhoudt. Niet gek als je beseft dat we onze telefoons natuurlijk veel intensiever gebruiken dan vroeger. Om zo lang mogelijk met je accu te kunnen doen zijn er deze tips:

Verovert de Nokia 3310 opnieuw ons hart?

Onze smartphone is heilig. Voor hem gaan we door vuur. We zijn dan ook niet de beroerdste om allerlei gekke trucjes te proberen om het leven van onze kostbare vriend te redden. Toch zijn ook veel van onze ‘slimme’ trucjes echte fabels. Welke dingen die wij doen werken eigenlijk helemaal niet? Wij zetten 10 smartphone leugens op een rijtje:

Verovert de Nokia 3310 opnieuw ons hart?

Een nieuwe smartphone is vaak een hele investering. Om te voorkomen dat je een miskoop doet, wil je dus echt zeker zijn van je zaak voordat je jouw zuurverdiende geld eraan uitgeeft. Logisch, maar hoe kom je erachter voor welk toestel je het best kan gaan? Deze blogpost heeft wat punten op een rij gezet waarover je eens kan nadenken voor de aanschaf van een nieuwe telefoon.

Verovert de Nokia 3310 opnieuw ons hart?

Menig oren van Nederlanders begonnen spontaan te klapperen toen het gerucht naar buiten werd gebracht dat dé telefoon der telefoons een comeback gaat maken. De Nokia 3310 gaat opnieuw uitgebracht worden. Wordt dit het moment dat we spontaan onze smartphones aan de kant leggen en we weer gezien willen worden met deze classic? Wat gaat de vernieuwde versie van de Nokia 3310 ons binnenkort brengen?

Specificaties Samsung Galaxy S8 en S8 Plus gelekt

Een nieuwe telefoon, een (nieuwe) verzekering? Door de bomen zie je bijna het bos niet meer. Daardoor ben je als klant makkelijk te vangen door verkopers. Houd het zelf in de hand en maak daarbij gebruik van deze tips. Deze blog bevat 6 tips voor het verzekeren van een smartphone. Zie het als een stappenplan voor het afsluiten van een telefoonverzekering.

Specificaties Samsung Galaxy S8 en S8 Plus gelekt

Menig Samsung goeroe staat al een tijdje te trappelen om het uiterlijk én de specificaties van het nieuwe pareltje. Lucky them, want er zijn al wat details gelekt en de nieuwe modellen krijgen volgens de geruchten steeds meer vorm. Benieuwd? Lees snel verder!

iPhone 6s valt uit: Apple vervangt kosteloos accu

Help! Je dacht dat het jou nooit zou gebeuren, maar it happened: jouw telefoon is kapot. Of hij nu in gruzelementen op de grond ligt, je touchscreen het niet meer doet of hij in de wc is gevallen, hij moet gerepareerd worden. In alle stress weet je even niet wat je ermee aan moet. Één ding is zeker: je wil hem zo snel mogelijk terug. Volg dit stappenplan voor Eerste Hulp Bij Smartphoneschade.

iPhone 6s valt uit: Apple vervangt kosteloos accu

iPhones zijn een vak apart. Anders dan bij bijvoorbeeld Samsung, kan er in een iPhone geen geheugenkaartje worden gestopt. Dat betekent dat je bent gebonden aan het aantal GB’s die de iPhone die je koopt, heeft.

iPhone 6s valt uit: Apple vervangt kosteloos accu

Een van de meest populaire smartphones was onlangs in het nieuws. Wat we verwachten als we een gloednieuwe iPhone aanschaffen? Een lange batterijduur. Helaas was dit niet het geval voor sommige kopers van een iPhone 6s.

Telefoon verzekeren op reis

Je telefoon verzekeren op reis? Slimme zet! Helemaal als je weet dat telefoons en vakanties niet altijd goed samen gaan. Is een telefoon verzekering ook geldig in het buitenland? Of wordt een smartphone standaard vergoed via een reisverzekering? Deze blogpost vertelt je er alles over. Prettige reis!

Is mijn smartphone verzekerd bij inboedel?

Na een serieuze zoektocht heb je hem eindelijk gevonden: de perfecte smartphone. Helemaal naar jouw wensen. Maar dan, de volgende stap. Kies je voor een verzekering? En zo ja, waar begin je dan met zoeken? Kortom, wanneer weet je nou welke smartphoneverzekering het beste bij je past?

Is mijn smartphone verzekerd bij inboedel?

Tegenwoordig zijn er in ieder huishouden wel één of meer smartphones te vinden. Valt schade aan deze telefoons dan ook onder de inboedelverzekering? Maakt een inboedelverzekering een telefoonverzekering zinloos? Lees er alles over in deze blog.

De beste smartphoneverzekering

Je bent van plan om een verzekering af te sluiten voor je smartphone en je bent alle opties aan het afwegen. Ook het eigen risico is een belangrijk aandachtspunt om hierin mee te nemen.

De beste smartphoneverzekering

Veel mensen krijgen al de rillingen bij het woord smartphoneverzekering. Een nieuwe smartphone kost je een rib uit je lijf, dus om dan nog meer geld neer te leggen voor een verzekering is dan niet waar je om staat te springen...

De beste smartphoneverzekering

Het gelukzalige moment van een nieuwe smartphone bederft al snel als jouw zusje hem van de tafel stoot en je scherm in duizend stukjes barst. Had je nu toch bij aanschaf maar een smartphoneverzekering afgesloten..

Waterdichte smartphones

17 november 2016 geplaatst door
De beste smartphoneverzekering

Een glas cola over je smartphone heengekomen? Of hem per ongeluk in de wc laten vallen? Dat is pech. De meeste smartphones zullen deze ongelukjes niet overleven. Lucky us, want zijn er tegenwoordig genoeg smartphones die waterdicht zijn, wat betekent dat je jouw telefoon zonder zorgen weer uit de toiletpot kan vissen.

Beste smartphoneverzekering

10 november 2016 geplaatst door
De beste smartphoneverzekering

Je smartphone is je alles. Een dagje zonder is tegenwoordig al bijna niet meer voor te stellen. Natuurlijk wil je dan ook dat als er iets met je smartphone is, dit ook zo snel mogelijk opgelost wordt. Een smartphoneverzekering is er voor jou als de reparatiekosten hoog oplopen.

Smartphone verzekerd bij diefstal?

Help! Je smartphone is gejat. Dat betekent een hele hoop stress én dat je een nieuwe telefoon moet gaan aanschaffen. Vergeet hierbij niet dat een smartphoneverzekering je een heel eind kan helpen als je telefoon gestolen is.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus: 7 voordelen

Gisteravond kondigde Apple de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aan. Volgens de fabrikant de beste iPhones ooit. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn vanaf 16 september verkrijgbaar met abonnement bij KPN. Wij bespreken alvast de zeven voordelen van de smartphones.

Naast je smartphone te verzekeren ook je nummer behouden

Moet je je smartphone vervangen, omdat je telefoon in het water is gevallen of verloren bent? Naast dat je je hiervoor kan verzekeren, wil je waarschijnlijk ook graag je nummer behouden bij het over te stappen naar een andere provider. Dit is afhankelijk van de situatie. Simyo heeft op een rijtje gezet hoe het zit.

Welke schade valt binnen een telefoon verzekering?

Bij de aankoop van een nieuwe smartphone is je ongetwijfeld wel eens gevraagd of je het toestel ook wilt laten verzekeren. Grote kans dat je antwoord op die vraag 'nee' was. De meeste mensen kiezen er namelijk niet voor om hun smartphone te verzekeren. Voor mensen die hun toestel geregeld laten vallen, is het echter wel aan te raden om een dergelijke verzekering af te sliuten. Dit kost je in de maand wat extra geld, maar kan je heel veel geld besparen bij eventuele schade aan het toestel. Neem het verzekeren van je telefoon dus altijd goed in overweging.

Wat nu als je smartphone schade oploopt?

Laat ons in gedachten even teruggaan naar het jaar 2000. Weet je nog - toen de mobiele telefoon zo ongeveer zijn intrede deed. Mobiele telefoon? Ja, mobiele telefoon, dat fantastische apparaat waarmee we op afstand konden bellen. De smartphone zoals we deze nu kennen was destijds totaal nog niet aan de orde. Als we nu terugkijken vragen we ons af hoe we ooit zonder hebben kunnen leven! De generatie die tegen de 30 loopt herinnert zich de Swing 200 en Nokia 3210/3310 vast nog wel. Wat hoorden we erbij met ons mobiele toestel en Snake was het ultieme tijdverdrijf.

TOP