Bescherm het beeldscherm van jouw smartphone met een screenprotector

Bescherm het beeldscherm van jouw smartphone met een screenprotector

Schade aan het beeldscherm van je smartphone is een veel voorkomend probleem. Een display is erg gevoelig voor krassen of schrammetjes. Tegenwoordig worden toestellen steeds groter en breder, waardoor een extra bescherming zeker niet verkeerd is. Vandaag de dag kun je vrijwel overal screenprotectors bestellen met verschillende specificaties en diktes.

Je kunt onderscheid maken tussen 2 verschillende screenprotectors, namelijk beschermfolies en Tempered Glass Protectors. Beschermfolies zijn vaak de goedkopere screenprotectors, die een voldoende bescherming bieden tegen krassen en vlekken. Daarnaast komen beschermfolies vaak met 2 of 3 stuks in een verpakking.
Een Tempered Glass Protector is een unieke screenprotector, die bestaat uit een glasplaatje. Een Tempered Glass komt in verschillende diktes, dat wordt uitgedrukt in hardheid (H). Daarnaast biedt een Tempered Glass een uitstekende bescherming tegen krassen, stoten, vlekken en afdrukken.

Tegenwoordig bestaan er ook Full Cover screenprotectors, die naast het beeldscherm ook het frontje van je toestel beschermen. Deze Tempered Glass protectors zijn speciaal op maat gevouwen, waardoor ze perfect ontworpen zijn voor toestellen met een gebogen scherm (zoals, de Samsung Galaxy S6 Edge/Edge Plus of LG G Flex 1/2).

Op Knaldeals vind je een ruim assortiment screenprotectors voor vrijwel elk toestel in verschillende prijsklasse. Voorkom hoge reparatiekosten en bestel een screenprotector die voldoet aan jouw wensen. Bestel je op werkdagen voor 20:00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Beschermhoesje en Screenprotectors

TOP